Michael K

Michael K

Backend udvikler Michael K, Backend udvikler

Udvikleren med mange talenter

Kompetencer
Michael er backend udvikler. Han har kendskab til PHP, HTML,Javascript og MySQL. Han er dygtig til at løse problemer og vil altid gerne opnå en løsning, som han er tilfreds med.

Uddannelse
Michael har en uddannelse indenfor webudvikling. Han har været i praktik hos os, hvor han indgik rigtig fint sammen med det øvrige team. Derfor er han nu ansat i virksomheden. Han har tidligere taget en HG og et grundforløb på Medieskolerne som Film- og TV produktionsassistent. Desuden har han gået 1,5 år på gymnasiet.

Fritid
Michael bor sammen med sin kæreste, som han selvfølgelig bruger en del af sin fritid sammen med. I husstanden bor der også en slange og 3 gekkoer, som skal have kærlig pleje og pasning. Michael er meget interesseret i den teknologiske verden, fordi han gerne vil følge med i, hvad der sker i verden- det er altid rart med lidt viden. Michael er også en gamer, som bruger tid på at spille både alene og sammen med sine venner.

Kontakt os for en uforpligtigende snak

Du kan ringe til os på 4152 0100 eller e-mail hej@modified.dk - vi svarer altid!Hvis du udfylder formen, kontakter vi dig inden for 24 timer fra din henvendelse - gratis og uforpligtende.
Skriver du til os i weekenden, kontakter vi dig den førstkommende hverdag.