Tulle

Tulle

Firma- & "vagthund" Tulle, Firma- & "vagthund"

Tulle er en strid leder

- der konstant sørger for at der er styr på tropperne samt at der er spredt lidt kærlighed og hundehår rundt på hele adressen :)

Uddannelse & ambitioner
Tulle drømmer store drømme om at blive en pitbull, og er daglig i træning for at blive det - mentaliten og psyken er allerede på plads, nu mangler bare lige en lille smule muskler.

Vi forventer at Tulle inden for et par år gennemfører en bachlor i snerren og skælden ud ved døren, da der er en hunde-salon som nabo.

Sprog
Hovedsprogene er Vov, VooooW, Wooowsk. Desuden er hun rigtig god til anti-katsk.

Fritidsinteresser
Tulle jager meget gerne fugle, katte og fluer. Intet bytte er for stort eller for lille. Desuden er en gåtur med en medarbejder eller enhver anden, også noget som Tulle værdsætter.

Enhver kage, pølse eller anden form for godbid er i fare hvis Tulle opdager den, så undgå endelig at tage et pølsekostume på når du besøger os... Isåfald er der temmelig stor chance for at blive spist eller slikket på.

Kernekompetencer

  • Være på vagt
  • Venlig knurren...
  • Jage postbud og katte væk
  • Pølser, bacon og godbid
Kontakt os for en uforpligtigende snak

Du kan ringe til os på 4152 0100 eller e-mail hej@modified.dk - vi svarer altid!Hvis du udfylder formen, kontakter vi dig inden for 24 timer fra din henvendelse - gratis og uforpligtende.
Skriver du til os i weekenden, kontakter vi dig den førstkommende hverdag.