Sureewan

Sureewan

Backend udvikler Sureewan, Backend udvikler

Wan er SQL specialist, PHP, APP og udvikler.

Kompetencer
Sureewan eller Wan som vi kalder hende i firmaet, er SQL specialist, PHP og app udvikler. Derudover vil det også være Wan, du skal have fat i, hvis du skal have lavet applikationer eller C#. Hun har mange års erfaring med programmering i PHP, MySQL, C#, NET, Android apps, CSS, HTML og diverse CMS systemer.


Uddannelse
Wan var den første ansatte i Modified Solutions. Hun er uddannet på Burapa University, Computer Information System og har en bachlor grad i Faculty of Science and Arts – der på dansk betyder forståelse af programmering og databaser. Derudover har hun en datamatiker uddannelse i Danmark – AP Graduate in computer Science system. Efter sin uddannelse i Thailand fik Wan arbejde hos et stort firma, hvor hun arbejdede med Java og database design til Oracle. Hun var blandt andet med til at lave software til salg af linser i hele verden og måling af linsernes kvalitet og indkøbssystemer.


Fritid
Wan er gift og bor i Jebjerg sammen med sin mand og deres lille pige. Hun bruger meget af sin fritid på at hygge med sin familie. Hun går også til zumba, hvor hun bevæger sin krop til noget lækkert musik. Wan kan også godt lide at bage og lave mad. Det meste er Thai inspireret, da hun jo stammer fra det fantastiske Thailand. Wan bruger også sin fritid på at være sammen med sine veninder. De går til zumba sammen eller laver noget dejligt mad.

Har du brug for Wan træffes hun på tlf: 81 11 33 76

Kontakt os for en uforpligtigende snak

Du kan ringe til os på 4152 0100 eller e-mail hej@modified.dk - vi svarer altid!Hvis du udfylder formen, kontakter vi dig inden for 24 timer fra din henvendelse - gratis og uforpligtende.
Skriver du til os i weekenden, kontakter vi dig den førstkommende hverdag.