Tom Frank Christensen

Tom Frank Christensen

Direktør Tom Frank Christensen, Direktør

Stifter af Modified, daglig leder og softwareudvikler gennem 25+ år.

Kompetencer
Tom er direktør, stifter, ejerleder, daglig leder, fejedreng og mange andre ting ved Modified Solutions. Han har mange års erfaring indenfor udvikling, server administration, søgemaskineoptimering, markedsføring, ledelse, iværksætteri og virksomhedsførelse.

Tom er til dagligt specielt god til at holde overblik og stå ved sine beslutninger. Han er god til idéudvikling, og sørge for at hans mål bliver ført ud i livet.

Uddannelse
Tom er faktisk slet ikke IT uddannet og har også tidligere droppet ud af en HTX. Tom har dog altid haft en stor interesse i IT, hvilket også afspejler sig i hans store erfaring. Han har udviklet siden 1986, hvor han oprindeligt startede med at udvikle spil til Commodore VIC-20, Commodore 64 og Amiga.

Han har tidligere haft en enkeltmandsvirksomhed, og har været fuldtidsansat som systemadministrator og PHP udvikler flere steder. Han har blandt andet været med til at udvikle FakturaService.dk helt fra bunden.

Fritid
Som travl iværksætter er det ikke fritid, der er mest af. De enkelte gange der er nogle ledige timer, går Tom gerne en tur med sin metaldetektor, som han finder ekstremt interessant.

Han bor desuden sammen med sin kone i et hus, som han meget gerne bruger tid på at renovere.

At gøre en forskel er yderst vigtigt for Tom, han deltager gerne i sociale arrangementer, hvor han kan være med til at gøre en forskel for socialt udsatte personer.

Kernekompetencer

Kontakt os for en uforpligtigende snak

Du kan ringe til os på 4152 0100 eller e-mail hej@modified.dk - vi svarer altid!Hvis du udfylder formen, kontakter vi dig inden for 24 timer fra din henvendelse - gratis og uforpligtende.
Skriver du til os i weekenden, kontakter vi dig den førstkommende hverdag.